Viktig information inför grävstart 18 april

De som inte lämnat in sina anslutningsavtal skall göra det snarast. Påskrivet och inlämnat anslutningsavtal krävs för att vi skall släppa slang vid tomtgräns.

Entreprenör med maskiner anländer nästa vecka.

Stakning av första etappen i Mollaryd är färdig, ni som fått en blå pinne vid tomtgräns ska skriva hur många meter ni vill att entrepenören lämnar för att ni ska kunna gräva in till husvägg. Har ni kryssat i att ni vill ha hjälp med grävning i trädgården kommer entreprenören höra av sig när de börjar närma sig.

För de som vill hämta slang 16/12 och sökband för att lägga den klar i sin trädgård finns nu material uppställt vid Vesene Bygdegård. Ni får endast ta med slang, ändpluggar och sökband. Vid materialet sitter en brevlåda i den finns ändpluggar och verktyg, när du hämtat material skicka ett sms med husnummer/avtalsnummer och längd du tagit till Gabriel Björnsson 0709-346704.

Gräv gärna först, mät sträcka. Hämta därefter slang och sökband i lagom längd och följ installationsanvisningens förstasida.

Box och slang för inomhusdragning kommer delas ut vid senare tillfälle.

Grävning sker med start vid militärvägen i Vesene och går Dragåsvägen mot Mollaryd. Vi tar med oss Säryd och Skoghem/Solhäll på vägen. Därefter börjar vi med området kring Häljesgården och färdigställer ut mot Stomsjön. Efter det gör vi klart kring Snugge för att fortsätta över på andra sidan vägen.

Vill ni förlägga slang innan ni fått en pinne utsatt i trädgården, ta kontakt med områdesansvarig så kan vi se till att sätta ut en pinne med anslutningspunkt.