Uppstart!

Tack till alla som kom och hämtade informationen kring uppstart i onsdags. Det var nästintill 100% uppslutning, fantastiskt!

På måndag kör vi igång uppstarten och påbörjar inkopplingarna. Här kommer lite information om vad som kan vara bra att tänka på.

Gruppavtal

För er som valt Telias Gruppavtal så har ni nu fått den utrustning som krävs för att komma igång. Modem med wifi, tv-box med fjärrkontroll och en telekoppling som går att koppla på huvudjacket ifall ni vill använda det interna kopparnätet för ip-telefonin.

För de som valt Telias Gruppavtal ingår det en personlig tekniker ifall man inte kan koppla in utrustningen själv. Det bokas då via Telia som ni når på telnr: 90200.

Viktigt också att ni inte säger upp er hemtelefon ifall ni vill behålla hemnumret. Be Telia flytta detta till ert nya abonnemang. Gäller även om ni har Telia idag som leverantör.

Information om hur man kopplar in utrustningen och kommer igång hittar ni på våran hemsida. https://www.mmvfiber.se/tjanster/

Har ni några frågor kring tjänsterna ringer ni till Telias kundtjänst på telnr: 90200.

Öppen fiber

För er som valt öppen fiber kommer ni efter att HEAB monterat mediaomvandlaren kunna köpa tjänster direkt på https://www.oppenfiber.se/tjanster

Där finns ett stort utbud av olika tjänsteleverantörer. Samma gäller här ifall ni har hemtelefon idag och vill behålla ert hemnummer. Viktigt att ni ber om förflyttning av detta från den nya leverantören innan ni säger upp ert tidigare abonnemang.

Mer information kring öppen fiber finns också på våran hemsida.

https://www.mmvfiber.se/tjanster/

Har ni några frågor är det bara att höra av sig.

Här finner ni kontaktuppgifter till styrelsen.

Mvh, Styrelsen